вівторок, 27 вересня 2016 р.

Дядько, віддай діжку дьогтю!




Дядько, віддай діжку дьогтю!
Гумористичні роздуми




Відчувши далекий подих виборів, у місті «ДЕ?» швидко розпочався пошук політичних «діжок». Так! Саме їх, бо в нас без діжки –аж ніяк. Її усюди шукають, усюди використовують активно! Навіть у політичному житті, а якщо й не знаходять – створюють неабиякою інформаційною власною уявою…
Так от, десь серед міста «ДЕ?» вже другий тиждень шукають якогось Дядю.. Хто той Дядя? Лишень можна здогадайся, та є припущення!

Бачили його зі спини серед центральної вулиці міста та ще й під нічним світлом: з самого вершечка міської гори униз, з гуртом, той «Дядя» котив величезну діжку(вона ж –бочка, пр. автора)! Бачили, та так і не знайшли досі ні ту діжку, ані того Дядю!
Одначе, є у нас додаткова інформація: Дядя має не просто діжку – гігантську діжку дьогтю! Запитайте мене: «для чого той дьоготь»? Оце питання! Та невже ж Ви не здогадуєтеся? Чоботи напередодні вибрів деяким кандидатам змазувати – «аби не рипіли»! Неабиякий тактичний подарунок! Без нього –вибори не відбудуться!


Тож, привезли той дьоготь невідомо звідки особливим рейсом та ще й у величезній діжці, поставили серед центральної вулиці та й думали-гадали що наші чесні люди, розуміючи ситуацію, що дьоготь – «Державного значення», не поцуплять його…

Та, біда не забарилася: знайшовся один нечесний дядько в місті «ДЕ?» – того ж дня діжку дьогтю поцупив. Ще й так майстерно – мов політичний «діжко-мон» покатив її вулицями Дніпра. І от - знаменитої діжки дьогтю " слід пропав"!
Куди ж вона поділася? Ніхто достеменно не знає! Хоча, що вже чутки ховати, - свідки тої дивної історії кажуть, що бачать темними міськими ночами: і діжку, й Дядька. Він, вельми захекавшись, діжку ту вулицями котить!

 
І це не все! Містом йдуть чутки про «містичність діжки». Нещодавно її з дядьком навіть у одному з ТВ каналів вгледіли, під час відомої передачі…Уявляєте собі: раптом діжка з’явилася поруч ведучого! З переляку журналіст аж за тумбою сховався. Та, слава Богу, в цю хвилину дьоготь знову пропав – наче й не було ніколи. Нині бідні медій-ники від великого переляку аж забули, де поділи відео з того унікального випуску!
Тим часом, містом поповзли чутки … «От-от вибори, а дьогтю для кандидатів – не має!! Що робити?!»
Тож, нині усі політичні активісти усюди шукають того ДЯДЮ й на кожному кроці об’яви розвішали з особистими його прикметами. Ось основні: дядя має нереалізовані політичні амбіції, на 100% - темне минуле,- котить діжку переважно вночі, дивно усміхаєтьсяп при цьому. І, ще: головна прикмета – ДЯДЯ вже й сам очманів від дьогтю!

Будь ласка, запам’ятайте фоторобот дьогтярного Дяді, якщо зустрінете його де - швидко повідомляйте «замовникам дьогтю»:
Бо ж Без діжки з дьогтем - вибори в Україні зовсім можуть не розпочатися!
Ой , лишенько, що ж народ український тоді робитиме? Певно, владу у власні руки йому взяти доведеться! Що то буде..! Ой.. ой.. йой..


Немає коментарів:

Дописати коментар